Kočovný Kozi

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Vlastnosti podniku

Otevírací doba

Kontaktní informace

Tehdy, když to všechno začínalo, chodil jsem kolem jednoho z prvních Brew Dog barů. Všude se začaly objevovat nový škopky a konečně bylo z čeho vybírat. Začal jsem piva ochutnávat. Kámoš tehdy zkusil uvařit pivo doma – z extraktu. Moc pít se to nedalo. Začali jsme vařit spolu, vychytali tradiční postupy, koupili co nejlevnější vybavení. Vařili jsme doma na sporáku, chladili mladinu ve dřezu. Vařili jsme, co nás napadlo, udělali všechny chyby, uvařili všechny druhy piv a nic jsme nikdy nevylili. Co jsme si uvařili, to taky vypili.

Za dva roky poté jsem dodělal školu. Plán byl jasnej. Z Edinburský Univerzity jsem šel na učňák do Českých Budějovic – obor pivovarnictví – sladovnictví. Z domácích technologii, jsem přešel na ty profesionální. Jsem vyučený s praxí v oboru. Svá piva si vařím sám a dělám to rád.

Galerie

Komentáře

guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Další pivovary

Vaření piva ve Frýdlantu je poprvé zmiňováno roku 1381 a zřejmě od 16. století pak místní vrchnostenský …