Kočovný Kozi

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Vlastnosti podniku

Otevírací doba

  • PO: Neuvedeno
  • ÚT: Neuvedeno
  • ST: Neuvedeno
  • ČT: Neuvedeno
  • PÁ: Neuvedeno
  • SO: Neuvedeno
  • NE: Neuvedeno

Kontaktní informace

Tehdy, když to všechno začínalo, chodil jsem kolem jednoho z prvních Brew Dog barů. Všude se začaly objevovat nový škopky a konečně bylo z čeho vybírat. Začal jsem piva ochutnávat. Kámoš tehdy zkusil uvařit pivo doma – z extraktu. Moc pít se to nedalo. Začali jsme vařit spolu, vychytali tradiční postupy, koupili co nejlevnější vybavení. Vařili jsme doma na sporáku, chladili mladinu ve dřezu. Vařili jsme, co nás napadlo, udělali všechny chyby, uvařili všechny druhy piv a nic jsme nikdy nevylili. Co jsme si uvařili, to taky vypili.

Za dva roky poté jsem dodělal školu. Plán byl jasnej. Z Edinburský Univerzity jsem šel na učňák do Českých Budějovic – obor pivovarnictví – sladovnictví. Z domácích technologii, jsem přešel na ty profesionální. Jsem vyučený s praxí v oboru. Svá piva si vařím sám a dělám to rád.

Galerie

Komentáře

avatar

Další pivovary

Klášterní pivovar Strahov patří do kategorie restauračních minipivovarů s ročním výstavem okolo 1000hl. Osobně cítíme úlohu minipivovaru …
Kořeny a vzpomínky na prapředka, rychtáře Krahulíka sehrály významnou roli při založení pivovaru. Rodinný pivovar ZICHOVEC jsme …