Ochutnávková pivnice

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Právě na čepu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Pátek 03.07.2020

LAHŮDKA NA NEDĚLI:

Je libo pivní smoothie? Zichovec Fruit Smothie 17° Sour Ale je přesně to pravé. Na 2000 litrů piva bylo do tanku přidáno 1000 kg ovoce v podobě malinového a černorybízového pyré, k tomu vanilkové lusky a je hotovo. V neděli 5.7. na čepu.

#OchutnavkovaPivnice #OP #Brno #CraftBeer #WeKnowBeer #Zichovec #FruitSmoothie #SourAle
... See MoreSee Less

Vlastnosti podniku

Otevírací doba

  • PO: 15:00 - 24:00
  • ÚT: 15:00 - 24:00
  • ST: 15:00 - 24:00
  • ČT: 15:00 - 24:00
  • PÁ: 15:00 - 24:00
  • SO: 15:00 - 24:00
  • NE: 15:00 - 24:00

Kontaktní informace

Název „Ochutnávková pivnice“ přesně vystihuje náš záměr nabídnout hostům možnost vychutnat si kvalitně ošetřený a výborně načepovaný český ležák a zároveň mít příležitost ochutnat rozličné pivní styly. Proto jsou veškeré prostory pivnice nekuřácké. Na jedné pípě je stále k dispozici filtrovaný Primátor Hron 12° z Náchoda. Na dalších můžete ochutnat šest různých piv z českých minipivovarů, menších průmyslových pivovarů a také piva ze zahraničí. Osmá piva je vyhrazena pouze pro piva ze zahraničních pivovarů. Navíc občas nabízíme piva ze samospádových soudků především z bavorských pivovarů.

Sudy s pivem jsou umístěny v chlazeném sklepě, kde je maximální teplota 8 °C. Piva putují k pípě dochlazovaným pivním vedením (pythonem) a jsou ještě dochlazována přímo pod pípou a také ve výčepním stojanu. Klasické ležáky a např. Weizienbiery jsou chlazeny na teplotu cca 6 °C, piva vyžadující vyšší servírovací teplotu na 8 °C až 10 °C.

Pro každý styl piva máme připravený vhodný typ sklenice. Ležáky čepujeme klasicky na hladinku s krásnou krémovou pěnou tak, aby si co nejlépe uchovaly svou kvalitu a pitelnost. V dvou chladničkách pro Vás máme připravená zajímavá lahvová piva, která můžete buď ochutnat přímo na místě, nebo si je odnést domů. Navíc máme nyní i třetí, velkou speciální lednici, ve které najdete výhradně spontálně kvašená piva typu Lambik.

Radek „Cipis“ Ceyp

Pracoval dlouhá léta ve známé a dnes již neexistující hospodě U Hloušků. Poté se přesunul do klubu Netopýr, kde v roce 2004 začal jako jeden z prvních v České republice nabízet hostům ochutnávky piv z různých, převážně českých pivovarů. Později se přidaly i piva ze zahraničí. Za dobu jeho působení se na třetí pípě protočilo téměř 650 ochutnávek z více než 150 pivovarů.

Lukáš „Elf“ Provazník

Původně student filosofie a filmové vědy se řízenou shodou okolností dostal nejenom k dobrému pivu, ale v roce 2010 i k práci ve vyhlášené pivnici Na Božence, kde okamžitě rozjel pravidelné ochutnávky. Dálkově studoval SPŠPT v Podskalské, obor Technologie potravin – kvasná technologie.

Galerie

Hodnocení

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
jandrabek Recent comment authors
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené

Další podniky

Valašská hospoda s dobrým pivem, muzikou, zábavou a něčím na zub. …