Ochutnávková pivnice

Ochutnávková pivnice

Skvěle ošetřená a výborně načepovaná piva z celého světa. A lednice plné lahváčů k tomu.

Popis

Název „Ochutnávková pivnice“ přesně vystihuje náš záměr nabídnout hostům možnost vychutnat si kvalitně ošetřený a výborně načepovaný český ležák a zároveň mít příležitost ochutnat rozličné pivní styly. Na dvou pípách je stále k dispozici filtrovaný a nefiltrovaný Primátor z Náchoda. Na dalších můžete ochutnat až pět různých piv z českých minipivovarů, menších průmyslových pivovarů a také piva ze zahraničí. Osmá piva je vyhrazena pouze pro piva ze zahraničních pivovarů.

Sudy s pivem jsou umístěny v chlazeném sklepě, kde je maximální teplota 8 °C. Piva putují k pípě dochlazovaným pivním vedením (pythonem) a jsou ještě dochlazována přímo pod pípou a také ve výčepním stojanu. Klasické ležáky a např. Weizienbiery jsou chlazeny na teplotu cca 6 °C, piva vyžadující vyšší servírovací teplotu na 8 °C až 10 °C.

Pro každý styl piva máme připravený vhodný typ sklenice. Ležáky čepujeme klasicky na hladinku s krásnou krémovou pěnou tak, aby si co nejlépe uchovaly svou kvalitu a pitelnost. V dvou chladničkách pro Vás máme připravená zajímavá lahvová piva, která můžete buď ochutnat přímo na místě, nebo si je odnést domů.

Radek „Cipis“ Ceyp

Pracoval dlouhá léta ve známé a dnes již neexistující hospodě U Hloušků. Poté se přesunul do klubu Netopýr, kde v roce 2004 začal jako jeden z prvních v České republice nabízet hostům ochutnávky piv z různých, převážně českých pivovarů. Později se přidaly i piva ze zahraničí. Za dobu jeho působení se na třetí pípě protočilo téměř 650 ochutnávek z více než 150 pivovarů.

Lukáš „Elf“ Provazník

Původně student filosofie a filmové vědy se řízenou shodou okolností dostal nejenom k dobrému pivu, ale v roce 2010 i k práci ve vyhlášené pivnici Na Božence, kde okamžitě rozjel pravidelné ochutnávky. Dálkově studoval SPŠPT v Podskalské, obor Technologie potravin – kvasná technologie.

Srp 10, 2018
9.5
10
Very Good

Nejlepší pivo v Brně!

Nikde v Brně nenajdete lépe oštřené pivo, než v Ochutnávkové pivnici. Obsluha vám ochotně poradí s výběrem a rozhodně dostanete vždy nádherně načepované pivo. Prostředí sice nepatří k těm nejkrásnějším, ale rozhodně to patří k OPčku a nedovedu si představit, že by pivnice měla cokoli měnit.

Show more Show less
1 Liked 0 Shared

Právě na čepu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Neděle 09.06.2019

V neděli se dostává na čep zajímavá lahůdka v podobě kellerbieru Medlánecký kluzák, který je vařen jako housebeer pro domácí medlánecký hostinec Na Kytnerce, dále nekomplikovaný NEochucený Sour ale z Kamenice a tmavý Budvar.

V SOBOTU NA ČEPU:

Moravia Medlánecký kluzák 11°
MadCat Ich Bin Ein Berliner 10°
Crazy Clown Down The Styx 12°
Budweiser Budvar B:Dark 11,9°
Silly Scotch Barrel Aged (Chardonnay) 18°
Volt Baterka 15°
Sentický Kvasar SHA Citra 13°
Primátor Hron 12°

ochutnavkovapivnice.cz/prave_na_cepu/
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Medlanecký Kluzák je dobrej i ten Jošt

Dnes Otevřeno UTC+2

16:00 - 00:00
  • Pondělí
    15:00 - 00:00
  • Úterý
    15:00 - 00:00
  • Středa
    15:00 - 00:00
  • Čtvrtek
    15:00 - 00:00
  • Pátek
    15:00 - 00:00
  • Sobota
    16:00 - 00:00
  • Neděle
    16:00 - 00:00

Kategorie

Mapa

Toto je můj podnik

Jste provozovatelem?

Pokud vlastníte tento podnik nebo pivovar, můžete jej nárokovat a následně spravovat.