Ochutnávková pivnice

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Právě na čepu

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vlastnosti podniku

Otevírací doba

  • PO: 15:00 - 24:00
  • ÚT: 15:00 - 24:00
  • ST: 15:00 - 24:00
  • ČT: 15:00 - 24:00
  • PÁ: 15:00 - 24:00
  • SO: 15:00 - 24:00
  • NE: 15:00 - 24:00

Kontaktní informace

Název „Ochutnávková pivnice“ přesně vystihuje náš záměr nabídnout hostům možnost vychutnat si kvalitně ošetřený a výborně načepovaný český ležák a zároveň mít příležitost ochutnat rozličné pivní styly. Proto jsou veškeré prostory pivnice nekuřácké. Na jedné pípě je stále k dispozici filtrovaný Primátor Hron 12° z Náchoda. Na dalších můžete ochutnat šest různých piv z českých minipivovarů, menších průmyslových pivovarů a také piva ze zahraničí. Osmá piva je vyhrazena pouze pro piva ze zahraničních pivovarů. Navíc občas nabízíme piva ze samospádových soudků především z bavorských pivovarů.

Sudy s pivem jsou umístěny v chlazeném sklepě, kde je maximální teplota 8 °C. Piva putují k pípě dochlazovaným pivním vedením (pythonem) a jsou ještě dochlazována přímo pod pípou a také ve výčepním stojanu. Klasické ležáky a např. Weizienbiery jsou chlazeny na teplotu cca 6 °C, piva vyžadující vyšší servírovací teplotu na 8 °C až 10 °C.

Pro každý styl piva máme připravený vhodný typ sklenice. Ležáky čepujeme klasicky na hladinku s krásnou krémovou pěnou tak, aby si co nejlépe uchovaly svou kvalitu a pitelnost. V dvou chladničkách pro Vás máme připravená zajímavá lahvová piva, která můžete buď ochutnat přímo na místě, nebo si je odnést domů. Navíc máme nyní i třetí, velkou speciální lednici, ve které najdete výhradně spontálně kvašená piva typu Lambik.

Radek „Cipis“ Ceyp

Pracoval dlouhá léta ve známé a dnes již neexistující hospodě U Hloušků. Poté se přesunul do klubu Netopýr, kde v roce 2004 začal jako jeden z prvních v České republice nabízet hostům ochutnávky piv z různých, převážně českých pivovarů. Později se přidaly i piva ze zahraničí. Za dobu jeho působení se na třetí pípě protočilo téměř 650 ochutnávek z více než 150 pivovarů.

Lukáš „Elf“ Provazník

Původně student filosofie a filmové vědy se řízenou shodou okolností dostal nejenom k dobrému pivu, ale v roce 2010 i k práci ve vyhlášené pivnici Na Božence, kde okamžitě rozjel pravidelné ochutnávky. Dálkově studoval SPŠPT v Podskalské, obor Technologie potravin – kvasná technologie.

Galerie

Hodnocení

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
jandrabek Recent comment authors
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené

Další podniky

Informace o podniku budou brzy doplněny. …